Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

termékoldal social

Megosztás

Kronostep SPC exkluzív vízálló széles padlóburkolat - Fraser OAK-199P

Ár:
28.990 Ft
Gyártó:
Cikkszám: KSW4-Z199P
Elérhetőség: Rendelhető
  • 1 m2   9.599 Ft
  • 1 csomag 3,02 m ( 8 db panel )
  • Vízálló, egybefüggő burkolat kialakítható a hálószobától a fürdőig
  • Padlófűtésre is burkolható
  • Fürdőszobába is burkolható.
  • Top click rendszer (egyszerű lerakási lehetőség)
  • Panel méretei: 1280 x 295 x 4 mm
  • 15 év garancia a garanciális feltételek betartása esetén.
  • Lakossági felhasználás esetén : 23/AC4 osztály (erős igénybevétel )
  • Közületi felhasználás esetén : 32/AC4 osztály (erősebb igénybevétel)
  • SPC video
Szállítási díj: 2.991 Ft
Várható szállítás: 2024. április 23.
Menny.:Csomag

várásolj gondtalanul...

Az itt látható szállítási díj mindig egy termék, magyarországi kiszállítására vonatkozik, de abban az esetben amikor több terméket el tudunk helyezni egy nagyobb megrendelt termék csomagolásában, akkor mindig csak egyetlen szállítási díjat számítunk fel.
A várható szállítás időpontja függhet a termék jellegétől, a megrendelés leadásának az időpontjától, és a kiszállítás módjától is. A budapesti raktáron lévő termékek esetében jellemzően 1-3 munkanap, a vidéki raktárakban lévők esetében általában 4-8 munkanap, míg az extra termékek, vagy bútorok esetében akár 2-3 hét is lehet. A kiszállítás időpontját, munkatársaink minden esetben telefonon egyeztetik a vásárlóinkkal.
Vásárolj gondtalanul otthonról
Egy fárasztó nap után nem kell rohangászni a városban, parkolóhelyet keresve hogy boltról-boltra járva keresgélje a megvásárolni kívánt terméket. Otthon hátradőlve, akár hétvégén, ünnepnapon, vagy éjszaka nyitva áll a webáruházunk, ahol több ezer termék közül választhatja ki a leg alkalmasabat.
Akár 20 év garanciával*
Áruházunkban értékesített minden termékhez a gyártó, vagy forgalmazó által kiállított Magyarországon érvényes garanciajegyet adunk. A garancia ideje termékenként változó, de minimum 1-év. Bizonyos termékek esetében a garanciális idő elérheti a 20-évet is, a garanciajegyen lévő feltételek szerint.

Leírás és Paraméterek

Az SPC padló új fejezetet nyit a melegburkolatok terén.

A Kronostep padló, ideális választás mind az otthonokba, mind a különböző üzlethelyiségekbe. Magas tűrőképessége, kopásállósága, színtartósságágának miatt. Alacsony hőellenállási képessége miatt kiválóan alkalmas padlófűtéses helységekben való alkalmazáshoz is. Az egyszerű lefeketést, a Top Click rendszer biztosítja, így nem igényel nagy szakértelmet, gyorsan és biztonságosan telepíthető.

Számos előnyös tulajdonságából az egyik legfontosabb, hogy összetétele révén rendkívül mérettartó, merev és tartós, így meglévő burkolatra is fektethető, vagyis a felújítás gyerekjátékká válik és a régi burkolat lenyomata nem rajzolódik át a felújítás után.

Felülete nagyon strapabíró, ellenáll a szokásos otthoni igénybevételeknek, sőt a házi kedvenceknek is.

Az SPC padló teljesen valósághű, megjelenése bármilyen környezethez illik. Vízálló, így nincs akadálya annak, hogy azonos burkolat kerüljön különböző helységekbe, és a páratartalom változása sem okoz problémát.

Az SPC (Stone Plastic Composite) egy olyan technológiai újdonság amely során a burkolat ásványi-polimer kompozit anyagok együttes felhasználásával készül. A négy oldalt fózolt padló magas minőséget és rugalmasságot biztosít.

Ideális választás bármilyen területen.

Megrendelés esetén, előleg számla ellenében, 5.000.- Ft előleget kérünk, amely a végösszegből levonásra kerül.

Youtube videók

Vevőszolgálatunk a termékekkel kapcsolatos szakmai, beépítési és termékhasználati kérdésekben is a vásárlóink rendelkezésére áll. +36 30-698-9900
Személyes átvételi lehetőség
Budapesti átadópontunkon Megnézem

Vélemények Slide