Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

WC öblítő tartály

Fürdőszoba felújításban gondolkodsz? Szeretnéd minőségi és tartós berendezéssel felszerelni a lakásodat? Akkor jó helyen jársz, hiszen nálunk számos praktikus, elegáns, és prémium terméket találhatsz meg, amellyel a lakás bármely részét berendezheted. A WC öblítő tartály kategóriánkon belül számos beépíthető, sarki, illetve falon kívüli modellt találhatsz, ami nálatok is remekül mutathat. A stílusos megjelenés érdekében érdemes előbbit választani, egyéb esetben bármelyik jól jöhet az átalakítás során. Lássuk tehát a WC öblítő tartályok kínálatát, illetve a szerelő szettek választékát egyaránt!

Rendezés:
Nézet:

A fürdőszoba megfelelő felszereltsége

Amikor a lakás átalakításán gondolkodunk, akkor rengeteg lehetőség szóba jöhet. Sokan csak a legfőbb dolgokra gondolnak, mint a csempe vagy a járólap fajtája, a bútorok minősége, vagy éppen a mosdókagyló kinézete. Hangsúlyt fektetünk továbbá a zuhany kontra kád kérdésre, azonban van pár dolog, amiről szeretünk megfeledkezni. Ilyen például a WC, illetve annak tartálya is, hiszen ezekből többféle verziót gyártanak. 

Emellett fontos már idejében gondolkodni az esetleges meghibásodásokról is, hiszen bármelyik pillanatban akadhatnak gondok. Ehhez remek szolgálatot tesznek a nálunk kapható szerelő szettek, amikkel házilag, pillanatok alatt helyre lehet hozni az apróbb hibákat. 

A WC öblítő tartályok fajtái

Akadnak olyan fürdőszobák, ahol az adottságok nem teszik lehetővé a falon belül elhelyezett típusokat. Láteznek azonban azok a berendezések, amelyeket igényesen el is lehet rejteni, így az összkép sokkal esztétikusabb, modernebb, és nem mellesleg dizájnosabb lehet. Manapság szerencsére már számos olyan kialakítással találkozhatunk ezekben az esetekben is, amelyek biztosan jól mutatnak majd a fürdőszoba egyes részein. A berendezések készülhetnek műanyagból és porcelánból egyaránt, de léteznek szigetelt és gyári szigetelés nélküli kialakítású változatok egyaránt. 

A tartályok tehát lehetnek falba épített, illetve falon kívüli modellek egyaránt. Az előbbihez tartozik a Laguna falsík előtti kivitel, takarék leállítógombbal. A kiváló minőségű, csodálatos formájú termék az első helyen áll azon a listán, ahol az emberek tartályokat vásárolnak. Ezt a típust már több mint három millióan választották, ami főként a tartósságának és az egyedi megjelenésének köszönhető.

A legfőbb jellemzői között megtalálható a kondenzálódás elleni szigetelés, a csendes és gyors töltés, az UV stabilizátoros, ABS-ből gyártott anyagok egyaránt. A tartály térfoga 9 liter, míg a vízmennyiséget 6 és 9 liter között lehet beállítani. Nagy előnye, hogy a vízcsatlakoztatást bal, jobb, de akár hátul is el lehet helyezni, ami a termék beszerelését igazán rugalmassá teszi. A doboz tartalmazza az alkatrészeket, a szerelősablont, illetve a bekötőcsövet egyaránt. Emellett elmondható, hogy a gyártó nagyon bízik az összeszerelésben, hiszen erre a modellre tíz év garanciát vállal. 

Sarokba helyezhető tartályok

Különleges darabunk a LIV Linea falsík elé tehető sarok változat, amely tartalmaz start-stop funkciós öblítést, jobb és bal oldalas vízcsatlakoztatást, illetve páralecsapódás elleni védelmet egyaránt. A fehér színű, szlovén termék halk hidraulikus töltőszeleppel felszerelt darab, amelynek öblítési rendszerét a jobb oldalra helyezték el. A csomagot tartalmazza a csatlakozócsövet, az öblítőcsövet, illetve a szerelési és rögzítési anyagokat egyaránt. A sarokba szerelhető változat nagy előnye, hogy még egy kisebb méretű fürdőszobában is könnyedén megállja a helyét, ahol nem áll rendelkezésre elegendő sima falfelület. 

Falba építhető WC öblítő tartályok

Ne feledkezzünk meg továbbá a falba szerelhető változatokról sem, mint a Liv-Fix 9012 fehér nyomólapos kivitel. A szárazépítésű fali WC-hez kialakított, falsík mögötti tartállyal rendelkező modell kiválóan alkalmas elülső aktiváláshoz. Nagy előnye a start-stop működtető nyomólap, az ABS anyagból készült tartály, illetve a kondenzátum képződés elleni szigetelés egyaránt. Mivel az ember nem minden nap szeret falat bontani, nem árt, ha olyan falba süllyesztett szerkezetet választunk, amely hosszú ideig kiválóan működik. A webáruházunkban kapható darab hosszú életű és kiváló működésre képes. 

Mire érdemes figyelni a falba szerelhető változatok esetében?

A választás előtt mindenképpen érdemes megnézni, hogy milyen is maga a szerkezet. Nem árt továbbá jól megvizsgálni a kialakítást sem, de persze szem előtt kell tartani a könnyű beszerelhetőséget is, hiszen nem mindegy, hogy mekkora átalakításra és koszra van szükség a tartály lecseréléséhez. Szempont lehet továbbá az alkatrészek fajtája is, hiszen az egyes elemek meghibásodása esetén nem mindegy, hogy azokat milyen könnyen lehet kicserélni. 

Hogyan javíthatóak meg házilag a tartályok?

Nálunk nemcsak WC öblítők vásárolhatóak meg, hanem akár ehhez szükséges javító szettek egyaránt. A magas minőségű termékre a gyártó tíz év garanciát vállal, nem csoda, hogy egyre többen szerzik be a szettet már a tartályok megvásárlásakor. A nem korrodálódó műanyag termékcsomag tartalmaz egy komplett töltőszelepet, illetve egy komplett kétmennyiséges öblítő szelepet egyaránt. Ezekkel pillanatok alatt megszerelhető bármilyen nálunk kapható kivitel.