Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Kétmedencés mosogató

Rendezés:
Nézet:

Kétmedencés rozsdamentes mosogatók

Talán a konyha legfontosabb eszköze, mondhatni szíve, a mosogató. Itt végezzük el a legtöbb feladatot, ide térünk vissza minden konyhai munkánál és ez a leginkább igénybe vett munkaterületünk. Hogy ez így van, azt mi sem bizonyítja jobban, mint a hihetetlen forma és anyagválaszték. Cégünk közel 40 típust értékesít csak kétmedencés rozsdamentes mosogatóból!
A legtöbb mosogatót rozsdamentes acélból gyártják, hihetetlenül sokféle méretben, kivitelben, felületkezeléssel kaphatóak, de az egyik legnépszerűbb típus a kétmedencés rozsdamentes mosogató.

Hogy miért ennyire népszerű ez a típus?

 • Hatalmas, bármekkora is a család, biztosan ki tudja szolgálni az igényeiket.
 • Gazdaságos mosogatást tesz lehetővé a két medence révén, ami a mai zöld irányzatokkal jól összeegyeztethető.
 • Főzésnél, sütésnél óriási, hőálló felületet képez, ahová letehetjük a forró edényeket, tepsiket.
 • Kis súlya ideálissá teszi bármilyen vastagságú anyagból készült konyhabútor esetén, hiszen a modern gyártástechnológia és a kiváló minőségű, rozsdamentes acélnak köszönhetően a legnagyobb termékeink is csupán néhány kilósak, szemben az egyéb anyagokból készült mosogatókkal.
 • Minden szennyeződésnek ellenáll, gyakorlatilag lehetetlen beszennyezni a felületét.
 • Rendkívül egyszerű a tisztítása, csak egy mosogatószivacs kell hozzá és némi mosogatószer, a felület minden porózusságtól mentes, így egyetlen törléssel letakarítható róla a legmakacsabb szennyeződés is.
 • Nem hajlamos vízkövesedni, ha rendeltetésszerűen használjuk, sosem kell szembenéznünk ezzel a problémával. Amennyiben mégis vízköves lesz rozsdamentes acél mosogatónk, ecettel pillanatok alatt eltávolítható a felületéről.
 • Bár acélból van, nem hajlamos a rozsdásodásra, anyagminőségtől függően évtizedekig is ellenáll a korróziónak, akkor is, ha a felülete megsérült.
 • Utoljára, de nem utolsó sorban, nagyon kedvező az ára, már 20.000ft alatt is megkaphatunk egy kétmedencés rozsdamentes mosogatót, ami, ha kellő kímélettel használjuk, évtizedekig kitart!

Mint minden mosogatónak, a rozsdamentes acél mosogatónak is megvannak a maga hátrányai.

 •  
 • Nehezen viseli az erős fizikai behatásokat, ha egy teli edényt beleejtünk, könnyen lehet, hogy behorpad az anyaga. Ezt kiküszöbölhetjük magasabb minőségű, jobb anyaghasználatú termék vásárlásával, de mindenképp érdemes elkerülni a durva fizikai behatást.
 • Sajnos csak acélszürke színben kapható, kétféle felületkezeléssel:
 • A fényes, elegáns felület nagyon mutatós darabja lehet konyhánknak, de vigyázni kell rá, a karcok azonnal feltűnnek benne! Inkább kisebb kihasználtságú konyhába javasolt ezáltal.
 • A selyemfényű felületkezelés is nagyon mutatós, további előnye, hogy a karcok kevéssé látszanak meg rajta, tovább szép tud maradni erős igénybevétel mellett is.

Színben ugyan nem túl széles a választék, de formában, kivitelben annál nagyobb!


A kétmedencés rozsdamentes mosogatók sem csupán a hagyományos, sokunk gyermekkorából ismert két, hatalmas medencével ellátott mosogatókban merülnek ki, lássuk hát a típusokat, illetve hogy melyik, mire igazán alkalmas.

Hagyományos, szögletes medencéjű, kétmedencés rozsdamentes mosogató:


Ő az, akit gyerekkorunkban megismertünk. Belefér egy tucat tányér, de ha a tésztát szűrnénk le, vagy a tepsit tennénk rá is tökéletes, hiszen kellően mély és nagy ezekhez a feladatokhoz is. Illeszthetünk bele gyümölcsmosó rácsot, így még sokoldalúbbá válik.
Sok mosogatnivalóhoz, nagyobb családok számára ideális, ha van helyünk egy önálló csepegtető számára.

Kétmedencés rozsdamentes mosogató, aszimmetrikus kivitelben:


Ha szeretnénk a konyhánkat kicsit feldobni, izgalmasabbá tenni, jó választás ez a típus. Többféle kívitelben is kapható, akár egymással merőleges medencékkel is. Fiatalos, lendületes hatást kölcsönöz konyhánknak, miközben ugyanúgy felszerelhető kényelmi kiegészítőkkel, mint a hagyományos típus. Fiataloknak, friss házasoknak jó választás, sok-sok évig tudja kiszolgálni igényeiket, akár többgyermekes családként is.

pastedGraphic_1.png

Kör alakú medencékkel ellátott kétmedencés, rozsdamentes mosogató:


A két medence komfortját biztosítja, miközben visszafogott, elegáns stílusa egyedi megjelenést kölcsönöz neki. Az ormótlanságnak árnyéka sincs, azonban ez a típus nem alkalmas nagy edények mosogatásához, ahogyan nagyobb mennyiségű tányér sem fér bele. Ideális azok számára, akik kevésszer főznek, a mosogató pedig csak a mosogatógépbe kerülés előtti előkészítést szolgálja, semmint napi szintű több tucat edény, tányér elmosogatását.

Az extra mély kivitelű kétmedencés rozsdamentes mosogatók még több, még nagyobb edények elmosogatását teszik lehetővé. Nincs az a magas falú fazék, ami nem férne a csap alá, miközben a nagyobb mélység tovább csökkenti a víz kicsapódásának kockázatát, ami árthat konyhabútorunknak. Ideális nagy családok számára, ahol az extra méretű edény elmosogatása gondot okozhat a hagyományos mélységű mosogatókban.

Kétmedencés rozsdamentes mosogató csepptálcával

Talán a legintenzívebb konyhai munkákra a kétmedencés rozsdamentes mosogató csepptálcával ellátott változata alkalmas. Ha van hozzá kellő tér, és sokat kell mosogatnunk, mindenképp ezt a típust vegyük meg! Itt aztán mindenre van lehetőséghatalmas felület akár a csepegtetéshez, akár a forró edények számára, sőt, egyszerre mindkettőnek is van elegendő hely. Igazi mosogatóállomássá fejleszthető, ami a legmagasabb igényeket is kielégíti, miközben a konyhai folyamatok is jelentősen meggyorsulnak.
Ideális nagy családok számára, ahol egyetlen étkezés során is tetemes mennyiségű mosatlan gyűlik össze, de alkalmas nagykonyhai feladatok ellátására is, igaz jolly joker!

pastedGraphic_3.png

Szinte minden típus kapható beépíthető és teletetős típusban, utóbbi esetben a medence alá nem kerül bútorlap. Mivel a medencének tökéletesen kell takarnia az alatta lévő szekrényt, ezért nagy gonddal válasszuk ki a pontos méretet!

Amennyiben a kiválasztással vagy a beépítéssel kapcsolatban bármilyen kérdés merülne fel, hívja a +36 30-698-9900 számot, és segítünk önnek szakértelmünkkel!