Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: Kezdőlap >

Kert

Kert

Egy szép szaniter feldobja a helyiséget. Mindegy, hogy egy nagy fürdőszoba, vagy egy kis kézmosóhely, a szaniter megadja a hely stílusát hangulatát. Mosdóink, kézmosóink, és egyéb szanitereink közül kedvére válogathat mind méret, mind pedig stílus szerint.
Rendezés:
Nézet:

Mosdók

 

Az a legjobb mosdó, amit az ember még használat közben sem vesz észre. Lehetőleg eléggé széles ahhoz, hogy ne korlátozza le a kézmosást, emellett elegendő tárolóval és rakodóval rendelkezik, ahol bőven elfér a fogkefetartó és a szappan. Az anyag tekintetében mindenképpen fontos az ellenállóképesség, hiszen jól kell bírnia a mindennapos használatot. Emellett nem árt, ha könnyen tisztítható, illetve még jól is néz ki. Webáruházunkban szerencsére bőven akad olyan típus, amelyből akárki megtalálhatja a tökéletes szanitert. 

A mosdókagylók világa

Minden otthonban akad minimum egy mosdó, hiszen, ha máshol nem is, a fürdőszobában garantáltan helyet kap egy szaniter. Azonban mosdó és mosdó között akkora a különbség, hogy szinte lehetetlen megmondani előre, hogy melyik válik majd be hosszabb távon. Sok esetben az igények is eltérnek egymástól, hiszen egyes helyiségekben a legfontosabb, hogy az adott típus ne foglaljon el sok helyet. Máshol azonban fontos, hogy jó nagy változat kerüljön beszerelésre, de akár kettő is helyet kaphat a fürdőszobában. Ne feledkezzünk meg továbbá a kialakításról sem, hiszen sokaknak fontos, hogy dizájnos elemeket használjanak. Ezzel kapcsolatban szóba jöhet a kerek, de akár a szögletes szaniter, attól függően, hogy milyen stílust álmodtunk meg a helyiségben. 

Szerencsére az esztétikai szempontok mellett, a kört leszűkíthetjük a kialakítás, márka, anyag, szín és beszerelés kapcsán. Nem mindegy ugyanis, hogy szabadon álló, esetleg ráépíthető mosdót szeretnénk, de fontos csaplyuk kérdése is. 

Döntsük el először, hol lesz a mosdó!

A legtöbbször a beépítést nagyban meghatározza, hogy hol van a víz kivezetése. Így aztán sokszor a méret is adott, hiszen egyes típusok nem férnek el egy aprócska sarokban vagy falfelületen. Egy kisebb mellékhelyiségben ugyanis jobb megoldást jelent egy mini mosdó, hiszen itt csak kézmosásra kerül sor, amire ez bőven elegendő. 

Milyen fürdőszoba mosdó típusok léteznek?

A fürdőszoba mosdók legtöbbjét két kategóriába lehet besorolni. Az egyik a szabadonálló, a másik pedig a ráépíthető változat. A legfőbb különbséget a kialakítás jelenti, hiszen utóbbi, ahogy a neve mutatja, a szekrénybe szerelhető. Általában szögletes modelleket kapni, de szerencsére manapság már íves tervezéssel is léteznek ráépíthető verziók. Bár a beépíthető mosdók sokáig csak a hotelek, a rendelők és a hivatalok sajátossága volt, manapság egyre több háztartásban fedezhetőek fel. Nemcsak a panellakások esetében találkozhatunk velük, hanem a családi házas fürdőszobákban is, ahol ezek a szaniterek a mindennapok részévé váltak. Fontos tudni azonban, hogy a beszerelésük szakértelmet és odafigyelést igényel, hiszen a fedőlap kivágásánál nagy precizításra van szükség. Amennyiben a részek nem stimmelnek teljesen, abban az esetben gyakran találkozhatunk szivárgó vízzel, ami nemcsak a bútort, hanem az egész fürdőszobát tönkre tudja tenni. A kínálatunkban szereplő termékekben azonban garantáltan meg lehet bízni, hiszen mind minőségi alapanyagokból készültek. 

Ezzel szemben egy szabadonálló, tehát egy fali mosdókagylónál nincs lehetőség erre. Mivel másik típusról van szó, így nem garantált, hogy beépítés esetén ne lenne egy kis rés a bútor és a mosdó között, ami nemcsak csúnya, de egy idő után semmi sem akadályozza meg a vizesedést. Érdemes tehát előre átgondolni, hogy milyen fajta mosdókagylóra is van szükség a fürdőszobában. 

Természetesen a fali változatnak ugyanúgy vannak előnyei, hiszen ebben az esetben könnyedén hozzáférhetünk a szifonhoz. Sokan azonban nem szeretik ezt nézegetni, el akarják rejteni, amihez remek segítséget nyújthat egy szifontakaró, amivel ízlésesen tüntethetjük el a nem odaillő részeket.

A mosdókagylók palettája

A webáruházunkban kapható típusok között számos márka terméke megtalálható. Itt van többek között a Bathroom Florida kézmosó, amely egy exkluzív kivitelű, magas minőségű modell. Mivel kis méretekkel rendelkezik, így alkalmas akár kis helyiségekben is, külön WC-knél, esetleg lakások fürdőszobájában egyaránt. Ez az eszköz kerámiából készült, így rendkívül hosszú élettartamra számíthatunk. 

A kör alakú dizájnt kedvelők számára is lehetőséget nyújtunk a vásárlásra, hiszen itt van a Vilan Kleo, aminek megjelenése bármely fürdőszobához remekül illik. A lágy vonalaknak köszönhetően igazi ékességekké válnak majd a lakásban. Szintén kerámiából gyártották, amely garanciát jelent arra, hogy nem kell 2-3 év múlva lecserélni a szanitert. A pultra tehető kivitel különösen egyeid és elegáns, ami mellé fényes fehér színt társítottak. 

Akiknek pedig egy méretesebb mosdókagylóra van szükségük, azoknak merjünk ajánlani az IBDesign Zege Léda modelljét, ami elsősorban egy elegáns fürdőszobában állja meg a helyét. A két medencényi hellyel ellátott típus lehetőséget ad arra, hogy a reggeli készülődés sokkal gördülékenyebben menjen. A szögletes forma dizájnos és modern, amit a fényes fehér árnyalat tesz igazán különlegessé. Itt garantáltan nem lesz majd panasz a méretekre, hiszen egyszerre ketten, de akár hárman is kényelmesen elférhetnek a mosdónál. 

Bármelyikre kerül a választás, a lényeg, hogy megtaláljuk a megfelelő méretet, a megfelelő típust és a tökéletes stílust, így garantáltan olyan fürdőszobában indíthatjuk a napot, amely örömmel tölt el bennünket.