Miért érdemes lecserélni elavult rozsdamentes mosogatónkat? 5 fontos indok!

3 ápr 2014

 

Napjainkban aki a konyhája felújítását tervezi  az biztosan szembe találja magát ezzel a dilemmával, amikor mosogatótálca keresésbe fog. Ennek a rövid cikknek az a célja, hogy egy kis iránymutatást adjuk azoknak akik nem tudják, milyen előnyei vannak a gránit mosogatótálcának.
Amennyiben eddig úgy gondolta, hogy a régi karcos mosogatótálca is megteszi, most megmutatjuk, miért választják manapság a tudatos háziasszonyok a gránit mosogatótálcát.
Nem is húzom tovább az időt, itt vannak tehát a legfontosabb előnyei a gránit mosogatótálcáknak:

  1. A rozsdamentes mosogató gyorsabban tönkremegy, mivel általában 0,5 vagy 0,6mm-es acél lemezből készül, ami sokkal kevésbé ellenálló mint a sok esetben akár 1cm vastagságú gránit anyagból készült társai.
  2. A gránit mosogató nem karcolódik! Mivel a teljes mosogatótálca gránit őrleményből és műgyanta keverékéből van kiöntve.
  3. Nem színeződik el! A régi rozsdamentes mosogatótálca gyakran hő hatására elszíneződik, ezután inkább kopott ócska fényét vesztett konyhai felszerelés lesz, mint sem a konyha dísze.
  4. Mélyebb, mint a hagyományos mosogatótálca, ezáltal kényelmesen el lehet benne mosogatni egy nagyobb lábost is.
  5. Több féle színben is kapható, így mindenki megtalálhatja a számára legtökéletesebb darabot amivel gyönyörűvé varázsolhatja a konyháját.

Bútorasztalosok és lakberendezők több mint 80%-a már a gránit mosogatótálcát választja kínálatunkból, mivel minden tekintetben felülmúlják gyenge minőségű kevésbé időtálló rozsdamentes társait.
Engedje meg hogy megajándékozzuk Önt is egy 1000 Ft értékű vásárlási utalvánnyal amit beválthat, ha webáruházunkban gránit mosogatótálcát vagy gránit mosogató szettet vásárol.

Utalvány Kód : ALOMKONYHA
Beváltható: 2014.05.01-ig
http://watermarkt.hu

Üdvözlettel:
Watermarkt.hu csapata

Címkék:, , ,

Szólj hozzá

Kövess minket!

Follow Me! Follow Me! Follow Me!