3 ápr
2014

Miért érdemes lecserélni elavult rozsdamentes mosogatónkat? 5 fontos indok!

 

Napjainkban aki a konyhája felújítását tervezi  az biztosan szembe találja magát ezzel a dilemmával, amikor mosogatótálca keresésbe fog. Ennek a rövid cikknek az a célja, hogy egy kis iránymutatást adjuk azoknak akik nem tudják, milyen előnyei vannak a gránit mosogatótálcának.
Amennyiben eddig úgy gondolta, hogy a régi karcos mosogatótálca is megteszi, most megmutatjuk, miért választják manapság a tudatos háziasszonyok a gránit mosogatótálcát.
Nem is húzom tovább az időt, itt vannak tehát a legfontosabb előnyei a gránit mosogatótálcáknak:

  1. A rozsdamentes mosogató gyorsabban tönkremegy, mivel általában 0,5 vagy 0,6mm-es acél lemezből készül, ami sokkal kevésbé ellenálló mint a sok esetben akár 1cm vastagságú gránit anyagból készült társai.
  2. A gránit mosogató nem karcolódik! Mivel a teljes mosogatótálca gránit őrleményből és műgyanta keverékéből van kiöntve.
  3. Nem színeződik el! A régi rozsdamentes mosogatótálca gyakran hő hatására elszíneződik, ezután inkább kopott ócska fényét vesztett konyhai felszerelés lesz, mint sem a konyha dísze.
  4. Mélyebb, mint a hagyományos mosogatótálca, ezáltal kényelmesen el lehet benne mosogatni egy nagyobb lábost is.
  5. Több féle színben is kapható, így mindenki megtalálhatja a számára legtökéletesebb darabot amivel gyönyörűvé varázsolhatja a konyháját.

Bútorasztalosok és lakberendezők több mint 80%-a már a gránit mosogatótálcát választja kínálatunkból, mivel minden tekintetben felülmúlják gyenge minőségű kevésbé időtálló rozsdamentes társait.
Engedje meg hogy megajándékozzuk Önt is egy 1000 Ft értékű vásárlási utalvánnyal amit beválthat, ha webáruházunkban gránit mosogatótálcát vagy gránit mosogató szettet vásárol.

Utalvány Kód : ALOMKONYHA
Beváltható: 2014.05.01-ig
http://watermarkt.hu

Üdvözlettel:
Watermarkt.hu csapata

2 dec
2012

Mosogató balos és jobbos kivitel. Melyiket válasszam?

Rozsdamentes mosogató jobbos balos

Webáruházakban való megrendelésnél, bizonyos árucikkeknél többször kerülhetünk abba a helyzetbe, hogy választanunk kell jobbos, vagy balos kivitel között. Van ahol ez egyértelmű, hiszen egy autó fényszóró esetében egyértelmű, hogy melyik a jobbos és melyik a balos kivitel. Sajnos azonban a mosogatóknál nem ennyire egyszerű a kérdés. Kiválasztható ugyan, de gyártónként is lehet különbség az értelmezésében.

 

Van olyan gyártó amelyiknél jobbos az amelyiknél jobb kézre esik a csepptálca, de van olyan gyártó is akinél az a jobbos az ahol a medence esik jobb kézre. Mosogatók esetében ha lehet, mindig egyértelműsítsünk !
Többek között erre való a megrendelésnél felajánlott megjegyzés rovat. Nyugodtan beírhatjuk ide például, hogy „ azt szeretném, hogy mosogatáskor jobb kézre essen a csepptálca” Az így egyértelműsített megrendeléseknél kizárható a tévedés, vagy a másképp értelmezés lehetősége.

 

Akciós rozsdamentes mosogató választékunkat megtalálhatja itt: WaterMarkt.hu Akciós rozsdamentes mosogató szettek

2 dec
2012

Gránit mosogató színválasztás

Gránit mosogató színpalettaA webáruházunkba mindig igyekszünk a legélethűbb színpalettákat feltenni a könnyebb kiválasztás érdekében. Ebben általában a gyártók is segítségükre vannak jó minőségű színminták fotózásával. Sajnos azonban a helyzet bonyolultabb mint gondolnánk. Nem mindegy ugyanis, hogy a vásárló milyen képernyőbeállításokkal dolgozik. Van aki világosabbra állítja a képernyőjét nagyobb fényerőt használva, van aki sötétebbre a szemét óvandó. Bárki tehet egy próbát. Ugyan azt az oldalt megnézheti nagy fényerőnél, és utána kis fényerőnél. Bárki tapasztalhatja, hogy bár ugyan azt az oldalt nézi a színek mégis más hatást keltenek. Nem beszélve a képernyőméretről.

A mostanában elterjedt telefonon való internetezés kis képmegjelenítőkön történik ( a telefon kijelzője ) a kis kép már önmagában is sötétebb benyomást eredményezhet. Fentiekből látható, hogy az élethű megjelenítés nem egyszerű, de azért a jó minőségű színpaletta fotók megközelítően visszaadják a természetes hatást, legfeljebb árnyalat különbségek lehetnek.

Nézzen körbe : WaterMarkt.hu Gránit mosogatók

19 nov
2012

Mi az a Pick Pack Pont?

A Pick Pack Pont egy olyan alternatív futárszolgálat mely csomagszállítást vállal az ország közel 130 városában megtalálható több mint 400 Pick Pack Pont valamelyikében ahol Ön személyesen is átveheti az interneten megrendelt csomagot.

A Pick Pack Pontok olyan Relay logó , Inmedio logó hírlapüzletek valamint és avanti töltőállomások melyek frekventált helyeken találhatóak meg
A Relay üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKV, FKF, Volán társaságok, Budapest Airport), az Inmedio üzletek bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin találhatóak meg, míg az OMV töltőállomások és Avanti benzinkutak a gépjárművel közlekedők számára biztosítanak könnyű megközelíthetőséget, hogy Önnek ne jelentsen gondot a csomag átvétele.

A megrendelt áru Pick Pack Pont átvevőhelyre történő megérkezésekor írásban értesítjük Önt, melyet követően csomagját azonnal átveheti. A csomag az értesítést követő 5 munkanapon keresztül érhető el az üzletek nyitva tartási ideje alatt, amely a hírlapüzletek esetén átlagosan hétfőtől-vasárnapig, 08:00 – 20:00- ig, míg a töltőállomások jelentős részénél a hét minden napján 00:00 – 24:00-ig tart.

Pontos nyitvatartási adatokat és a boltokra vonatkozó egyéb információkat a Boltkereső alkalmazásban talál.

Csomagját a Csomagkereső alkalmazásban követheti nyomon.

 

Milyen előnyökkel jár a személyes átvétel?

A személyes átvétel ugyanolyan gyors és kényelmes, mint a futárral való kézbesítés, ám a készpénzes fizetés mellett lehetőség van a legtöbb Pick Pack Pont átvevőhelyen bankkártyával történő fizetésre is. A csomagok így szombaton, sőt vasárnap is átvehetőek. (A csomag átvételét megelőzően a főoldalon található Letölthető boltlistánkból tud az adott Pick Pack Pontban rendelkezésre álló fizetési módokról tájékozódni.)

 

Mikor remek választás a Pick Pack Pont?

Abban az esetben, ha Önnek a futárral történő kézbesítés túl költséges, vagy nem tud a megadott időben a szállítási címen lenni, vagy szeretne a szabadidejével saját maga gazdálkodni, akkor mindenképpen válassza a kényelmi, személyes csomagátvételi lehetőséget.

 

Bővebb információ a webáruházunkban: Pick Pack Pont

19 nov
2012

Házhozszállításnál mire kell figyelni?

Egyetlen webáruház sem azért működik, hogy a vásárlóinak bosszúságot okozzon, de a vásárlónak is tudnia kell mit kell mindenképpen elkövetnie azért, hogy ez még véletlenül se történjen meg. Amikor átadunk egy terméket egy szállító cégnek, aki a vásárló otthonába juttatja el a megrendelt terméket, tulajdonképpen rábízzuk, hogy azt a legnagyobb gonddal és körültekintéssel szállítsa a kívánt helyre. Mi minden egyes esetben meggyőződünk arról, hogy feladáskor a termék sértetlen, és minden tartozéka a csomagolásban van. Sajnos azonban szállítás közben is történhetnek nem kívánt események. Sértetlen csomagolás esetén is lehet a kartondobozban szállításkor sérült termék.

Gondoljuk csak meg, egy fékezéskor, vagy induláskor a szállítóeszközben magasról leesett dobozon, ha lapjára esik, kívülről semmi nem látszik, de attól még a benne lévő pohárkészlet lehet darabokban. A futár cégek általában sok címre mennek, és sietnek, hogy minél több árut eljuttathassanak a céljukhoz. A sofőrök szinte mindig rohannak, soha nem érnek rá. Jellemző az „itt írják alá és már rohanok is tovább” mentalítás. Ne essenek bele ebbe a csapdába ! Minden esetben a futár jelenlétében bontsák ki a csomagot, és győződjenek meg a sértetlenségéről, és hiánytalan meglétéről. Ha ugyanis hagyjuk, hogy a futár elmenjen, és utána bontjuk ki a csomagot, akkor bebizonyíthatatlan, hogy nem a távozása után törött el. Ilyen esetben sajnos a vásárló az akinek a kárt viselnie kell, hiszen neki a futár átadta, nem emelt kifogást, és a számlán amin kifizette a terméket rajta van, hogy „a számla átvétele igazolja, hogy a fenti árukat hiánytalanul, sérülésmentesen átvette”.

Minden esetben a futár jelenlétében bontsuk ki a csomagot. Ne fizessünk ki tehát olyan terméket ami sérült, és a sérülést a futárral együtt jegyzőkönyvezzük, még mielőtt távozna ! Így egyértelműen kizárhatja magát az alól, hogy a kár Önnél történt. Amennyiben nem személyesen veszi át a csomagját, abban az esetben a fentieket mindenképpen mondja el az átvevőnek !

19 okt
2012

Megérkeztek a Ravak mosdókagylók

Ravak mosdókagylóAz öntött műmárvány egy időtálló anyag, amely összehasonlítva a kerámia anyagokkal, sokkal nagyobb formai kialakítást tesz lehetővé. Ennek köszönhetően olyan formákat is le tudunk gyártani, amelyeket a hétköznapi kerámia nem tesz lehetővé. Az öntött műmárvány további előnye a tökéletesen letisztult körvonalak és az egyenes rakodófelületek.

A sima felület pedig megkönnyíti a hétköznapi mosószerekkel történő tisztántartást es a vízzel való leöblítést. A záró felületi kezelés színezett műgyantával (ún. Gelcoat) történik, amely óvja az öntött műmárvány felületét az ütődésektől, karcolásoktól vagy akár a mindennap használt kozmetikai és higiéniai szerek hatásától.

A RAVAK mosdók elegendő rakodófelületet kínálnak, így a mindennapos tisztálkodásnál minden a keze ügyében lesz. A formatervezésük lehető teszi, hogy a fürdőszoba minden centiméterét kihasználjuk. A Praktik W mosdó alá például még a mosógép is elhelyezhető.

Ravak mosdó kínálatunkat megtekintheti: Ravak Mosdókagylók

19 okt
2012

Blanco mosogató szett ingyenes kiszállítással

Blanco Mosogató szettAmennyiben webáruházunkban egy Blanco mosogatót és egy Blanco csaptelepet vásárol abban az esetben mi fizetjük a futárköltséget.

További kedvezményeket vehet igénybe ha megtekinti akciós szett ajánlatainkat : Blanco Akciós Mosogató Szettek

Ha Ön válogatja össze a csaptelepet és a mosogatót abban az esetben rendszerünk felszámolja a szállítási költséget, de kollégáink automatikusan levonják a számla végösszegéből

További kérdése van forduljon ügyfélszolgálatunkhoz ( Elérhetőségeink menüpont )

19 okt
2012

Milyen mosogatót válasszunk?

A megfelelő mosogató kiválasztásakor a legnehezebb kérdés, hogy milyen anyagú legyen az új darab. Ehhez több szempontot is mérlegelnünk kell.

Rozsdamentes mosogatók

Ha mosogatónk anyagául a rozsdamentes acélt választjuk, tisztában kell lennünk vele, hogy ez nem felületkezelést, hanem ötvözetet jelent, mégpedig króm-nikkel-acél ötvözetet. Ha az ötvözetből hiányzik a nikkel, akkor idővel az anyag elszíneződik, nem bírja a savakat, lúgokat.

Arról, hogy az acél valóban rozsdamentes-e, a minőségi bizonylat alapján győződhetünk meg, melyet minden esetben kérjünk el az üzlettől. Létezik egy másik, nagyon egyszerű módszer is: próbáljuk ki a mosogatót egy mágnessel. Ha azt tapasztaljuk, hogy a felület nem húzza erősen a mágnest, azaz a mágnes rátapad, de ha elengedjük, lecsúszik róla, akkor az ötvözetnek megfelelő a nikkel tartalma. Amikor erősen magához vonzza a mágnest, az azt jelenti, hogy kevés a nikkel tartalom, tehát a minősége nem megfelelő.

Fontos kritérium az anyag vastagsága is. Rozsdamentes acél mosogatóknál, átlagos használat mellett a 17-18 cm-es medence mélységhez a 0,7-0,8 mm-es anyagvastagság már garantálja a jó minőséget. Ne lepődjünk meg, ha rozsdamentes mosogatónkon az első karcolások meglátszanak majd, ez természetes és a minőséget nem befolyásolja.

A jó minőségű, rozsdamentes mosogató mérettől és formától függően 30-40 ezer forintnál kezdődik. Bátran állíthatjuk, hogy örökzöld, időtlen darab, szinte minden stílusú konyhához illik, és bármelyik színvilághoz passzol.

Gránit mosogatók

A gránti jobban tisztántartható mint a rozsdamentes acél, a karcolódásoknak tökéletesen ellenáll, és a vízkő sem látszik meg rajta. A jó minőség feltétele a 80% gránitőrlemény, 20% műgyanta, illetve egyéb segédanyagok keveréke. Ehhez az összetételhez feltétlenül ragaszkodjunk, különben mosogatónk nem lesz megfelelően karc-, hő- és saválló.

Úgy tudjuk megállapítani, hogy leendő mosogatónk jó minőségű-e, hogy vásárlás előtt az üzletben bátran kérjünk egy közönséges kést, amit végighúzunk a gránit felületen. Ha a fém könnyen csúszik, és a nyom, amit hagy, egy szivaccsal letörölhető, nyugodtan vásároljuk meg a kiszemelt árut. A minőségi gránit mosogató felületét ugyanis a háztartási eszközök nem tudják felsérteni, és a vizet is lepergeti. Sőt, ügyeljünk arra, hogy a gránit mosogatót ne használjuk vágódeszkának, mondván, hogy úgysem sérül, mert sajnos a késeink mennek tönkre a kemény anyagon.

Szemben a rozsdamentes acéllal a gránit színválasztéka gazdag. Amennyiben a konyha stílusához fontos, hogy a mosogató színben illeszkedjék a berendezés, illetve a fal színéhez, úgy érdemes inkább a gránitra szavazni.

Árban a rozsdamentes olcsóbb, a gránit 35 ezer forinttól kalkulálható.

Kerámia mosogatók

Anyagát tekintve lényegesen vastagabb, mint a rozsdamentes acél, lágyabb vonalvezetésének köszönhetően pedig masszívabbnak tűnik a gránitnál. Egyébként az utóbbi formavilágát idézi jobban. Az anyag összetétele miatt a felülete homogénebb, mint a gránité, nem látunk benne szemcséket, ahogy a mosdóknál sem.

Színvilága élénk, felülete selymesen fénylik, tapintásra pedig sokkal hidegebb, mint a gránit. Nagyon kemény anyag, hő és karcálló, jól tűri a háztartási savakat és lúgokat.

Kerámia mosogatót inkább rusztikus, country stílusú konyhába ajánlott választani. Árban a rozsdamentes acél és a gránit között helyezkedik el, de ez függ a mérettől és a formától is.

19 okt
2012

Útmutató a vásárláshoz

Köszöntjük webáruházunk internetes blogján. Ezzel a rövid videóval szeretnénk segítséget nyújtani mindenkinek aki webáruházunkban szeretne vásárolni.

A videó részletesen bemutatja a vásárlás folyamatás, valamint a regisztráció minden lépesét.

Amennyiben további segítségre lenne szüksége keresse fel ügyfélszolgálatunkat.

watermarkt@watermarkt.hu

Tel: 06-30-698-99-00

Kövess minket!

Follow Me! Follow Me! Follow Me!